top of page

PRIJSINDICATIE AKKOORD?
Hoe nu verder?

Je kunt dan kiezen voor drie opties. Hieronder zijn de drie opties uitgelegd:

1. Aanleveren technische tekening keukenleverancier

2. Zelf inmeten

3. Door Senstone laten inmeten

Je kunt ervoor kiezen om een keuken aan te schaffen zonder keukenblad en dat je de keukenleverancier vraagt om een technische tekening van het keukenblad met alle benodigde afmetingen. Wij produceren het terrazzo-keukenblad dan voor jou aan de hand van de aangeleverde technische tekening. Wat ook mogelijk is, is om de keukenleverancier rechtstreeks bij ons het terrazzo-keukenblad te laten bestellen.

Ben je zelf handig met een meetlint? Zelf inmeten is natuurlijk ook mogelijk. Kijk hier voor meer informatie en opmeet-instructies om je nieuwe terrazzo-keukenblad zelf op te meten. Houd er hierbij wel rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor de aangeleverde afmetingen en gegevens. Wij staan niet garant voor meetfouten of verkeerd aangeleverde gegevens.

Wil je het inmeetwerk door ons laten uitvoeren? Wij maken dan met jou een afspraak voor het inmeten van jouw terrazzo-keukenblad. Wij bespreken dan ook meteen de terrazzokleuren en nemen kleurstalen mee. Afhankelijke van de reisafstand berekenen wij kosten voor het inmeten op locatie.

Inmeten kan pas als de nieuwe keuken al is geplaatst. Wil je dat wij het terrazzo-keukenblad kort na het monteren van je nieuwe keuken keuken leveren en monteren? Kies dan voor de optie: Aanleveren technische tekening keukenleverancier. Als het slechts gaat om vervanging van het oude keukenblad, kan ook ingemeten worden terwijl het oude blad er nog op ligt.

bottom of page