Een terrazzo keukenblad van Senstone maakt de uitstraling van je keuken helemaal af. Een werkblad waar je op snijdt, mixt, kneedt, roert of waar je lekker tegenaan kunt leunen met een kop koffie tijdens een gezellig gesprek. 

 

Pas de kleurstelling van je keukenblad aan op jouw wensen en wij zorgen ervoor dat het keukenblad op maat gemaakt en gemonteerd wordt op jouw nieuwe of bestaande keuken.

Geef ons je wensen door en wij zorgen voor het ontwerp, productie, levering en montage. Bij ons is alles maatwerk en 100% vakwerk.

Geïnteresseerd in een terrazzo keukenblad van Senstone?

 

Om jou verder te helpen je terrazzo keukenblad te ontwerpen en produceren, gaan wij als volgt te werk:

 Maatvoeringen

Is er een schets met maatvoeringen van jullie nieuwe of bestaande keuken? Of zijn er foto's van de huidige situatie? Wat is de gewenste dikte van het keukenblad? Mail ons die gegevens door en aan de hand van die informatie kunnen wij een indicatieprijs berekenen. 

 

Extra informatie

Is de prijsindicatie akkoord? Dan gaan wij samen met jou op zoek naar de ideale kleurstelling, helemaal op maat en naar smaak aangepast, uniek dus. Zie ook kopje 'Receptuur terrazzo'. Verdere mogelijkheden:

  • een waterkering in het blad. Meestal een klein opstaand randje bij de spoelbak, zodat het water niet op de grond druppelt.

  • een veegstrook zoals te zien op de eerste foto hier onder.

  • een mooie handgemaakte tegelspoelbak. 

  • Terrazzo is maatwerk, wij kunnen alles naar wens aanpassen. Dus mochten jullie meer wensen hebben, laat het ons gerust weten.

Receptuur terrazzo

Heb je gekozen voor een terrazzo-keukenblad?  Dan gaan we samen opzoek naar de kleurstelling, het formaat van de steentjes en de kleur van het cement in de tussenruimte. Alvast een paar voorbeelden zien? Download de terrazzo-kleurenboek.

 Productiefase

Is de offerte akkoord? Dan gaan onze lokale vakmannen in de werkplaats aan de slag met jouw nieuwe keukenblad. De montage verzorgen wij uiteraard ook voor je. Wanneer dit gaat gebeuren, zal altijd in overleg zijn. De gemiddelde productie- levertijd is 4 weken.

 

Voordelen van terrazzo

Wij bieden onze ontwerpen exclusief (inbouw)apparatuur aan. Maar hierin willen wij je wel adviseren. Wil je liever dat wij de inkoop uit handen nemen van je gewenste (inbouw)apparatuur? Dit willen wij graag als service aanbieden. Bij eventuele defecten verwijzen wij je wel door naar de leverancier.

Liever alles uit handen geven?

Moeten er nog leidingen of elektra verlegd worden? Moet er nog een wand betegeld worden? Voor een meerprijs nemen wij al je zorgen omtrent de keukenverbouwing uit handen. Hierbij werken wij met externe aannemers.

SOCIAL MEDIA

Volg ons op social media voor inspiratie, nieuws en updates.

Meld je hier aan voor de

SENSTONE

Veldmate 20

7091 RS Dinxperlo - NL

NL003245704B93