In maar 4 stappen

ALLES NOG EVEN DUIDELIJK SAMENGEVAT
 

Een terrazzo keukenblad van Senstone maakt de uitstraling van je keuken helemaal af. Een werkblad waar je op snijdt, mixt, kneedt, roert of waar je lekker tegenaan kunt leunen met een kop koffie tijdens een gezellig gesprek. 

 

Pas de kleurstelling van je keukenblad aan op jouw wensen en wij zorgen ervoor dat het keukenblad op maat gemaakt en gemonteerd wordt op jouw nieuwe of bestaande keuken.

Geef ons je wensen door en wij zorgen voor het ontwerp, productie, levering en montage. Bij ons is alles maatwerk en 100% vakwerk.

Geïnteresseerd in een terrazzo keukenblad van Senstone?

 

Om jou verder te helpen je terrazzo keukenblad te ontwerpen en produceren, gaan wij als volgt te werk:

Werkwijze
 

 Maatvoeringen

Is er een schets met maatvoeringen van jullie nieuwe of bestaande keuken? Of zijn er foto's van de huidige situatie? Wat is de gewenste dikte van het keukenblad? Geef ons hier die gegevens door en aan de hand van die informatie kunnen wij een indicatieprijs berekenen. 

 

Extra informatie

Is de prijsindicatie akkoord? Dan gaan wij samen met jou op zoek naar de ideale kleurstelling, helemaal op maat en naar smaak aangepast, uniek dus. Zie ook kopje 'Receptuur terrazzo'. Verdere mogelijkheden:

  • een waterkering in het blad. Meestal een klein opstaand randje bij de spoelbak, zodat het water niet op de grond druppelt.

  • een veegstrook zoals te zien op de eerste foto hier onder.

  • een mooie handgemaakte tegelspoelbak. 

  • Terrazzo is maatwerk, wij kunnen alles naar wens aanpassen. Dus mochten jullie meer wensen hebben, laat het ons gerust weten.

Receptuur terrazzo

Heb je gekozen voor een terrazzo-keukenblad?  Dan gaan we samen op zoek naar de kleurstelling, het formaat van de steentjes en de kleur van het cement in de tussenruimte. Alvast een paar voorbeelden zien? Download het terrazzo-kleurenboek.

Wensen bespreken en inmeten

Wij plannen met jou een afspraak in om de wensen verder te bespreken en om het keukenblad ter plekke in te meten. Wij gaan vervolgens met de maten en wensen aan de slag en maken hier een technische werktekening van en sturen je een bijgewerkte offerte.

 Productiefase

Is de offerte akkoord? Dan gaan onze lokale vakmannen in de werkplaats aan de slag met jouw nieuwe keukenblad. De montage verzorgen wij uiteraard ook voor je. Wanneer dit gaat gebeuren, zal altijd in overleg zijn.

 

Duurzaam en ijzersterk

Het product wordt gemaakt uit restmateriaal van de graniet- en marmerindustrie. Het restmateriaal wordt vervolgens vermalen tot kleine stukjes steen en onder andere gebruikt om terrazzoproducten van te maken. Dit in combinatie met het feit dat het supersterk is en met gemak 100 jaar mee kan, maakt dat terrazzo een duurzaam product is.

1
 

Maatvoeringen en extra informatie

Geef ons hier het volgende door:

- Maatvoeringen. Wat zijn de afmetingen van het gewenste product? Is er een technische tekening? Is er een (overzichts)foto? Geef ons zoveel mogelijk informatie en wij kunnen een zo nauwkeurig mogelijke prijsindicatie voor jou maken.

- De gewenste terrazzo-kleurstelling. Dit kan eventueel ook later nog besproken worden, maar misschien heb je al een idee voor een mooie kleurstelling? Je kunt hier jouw terrazzo-kleurenboek downloaden ter inspiratie.

2
 

Wij sturen je een passende prijsindicatie

Wij zorgen ervoor dat we door middel van de informatie uit stap 1 een passende prijsindicatie kunnen maken. Na jouw akkoord op de prijsindicatie, kunnen we verder met stap 3.

3
 

Wensen bespreken en inmeten

Wij plannen met jou een afspraak in om de wensen verder te bespreken en om het keukenblad ter plekke in te meten. Wij gaan vervolgens met de maten en wensen aan de slag en maken hier een technische werktekening van en sturen je een bijgewerkte offerte. Na jouw akkoord op de offerte kunnen we verder met stap 4.

4
 

Productiefase, levering en montage

We gaan nu aan de slag met de productie van jouw terrazzo-ontwerp. We houden je op de hoogte van de gang van zaken en sturen hierbij leuke foto’s van de productie. Verder gaan we in overleg met jullie alvast een lever- en montagedatum inplannen.

Terrazzo Keukenblad

 Opstelling keuken

Stuur ons een aanvraag, bij voorkeur via e-mail, met de formaten en de gewenste opstelling van jullie keuken en jullie wensen betreft fronten, kleur en uitstraling. Nadat alle wensen helder zijn, sturen wij je een prijsindicatie.

 

Ontwerp keuken

Is de prijsindicatie akkoord? Dan gaan wij samen met jou dieper in detail, van opstelling tot aan ladegeleider. Alle wensen worden dan samengevoegd tot één mooi, vernieuwend en helder keukenontwerp. Wij maken dan voor jou een technische tekening van het ontwerp en een offerte.

Terrazzo Maatwerkkeuken

Receptuur terrazzo

Heb je gekozen voor een terrazzo-maatwerkkeuken? Of een maatwerkkeuken met een terrazzo-keukenblad of details van terrazzo? Dan gaan we nog samen op zoek naar de kleur en het formaat van de steentjes en de kleur van het cement in de tussenruimte. Alvast een kijkje nemen hoe dit eruit komt te zien? Download dan het terrazzo-kleurenboek.

 Productiefase

Is de offerte akkoord? Dan gaan onze lokale vakmannen in de werkplaats aan de slag met jouw droomkeuken. De montage van de keuken verzorgen wij ook voor je. Wanneer dit gaat gebeuren, zal altijd in overleg zijn.

 

Apparatuur

Wij bieden onze ontwerpen exclusief (inbouw)apparatuur aan. Maar hierin willen wij je wel adviseren. Wil je liever dat wij de inkoop uit handen nemen van je gewenste (inbouw)apparatuur? Dit willen wij graag als service aanbieden. Bij eventuele defecten verwijzen wij je wel door naar de leverancier.

Senstone helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken, van schets tot montage en helemaal op maat gemaakt.

 

Een keuken van deze tijd met de uitstraling van vroeger? Een industrieel en minimalistisch design? Een warme, landelijke en natuurlijke uitstraling?  Of liever een modern en strak design? Bij ons is alles maatwerk dus alles is ook bespreekbaar.

Geïnteresseerd in een maatwerkkeuken van Senstone?

 

Om jou verder te helpen je droomkeuken te verwezenlijken, gaan wij als volgt te werk:

Werkwijze