Senstone helpt jou om graag bij het creëren van jouw droomkeuken, van schets tot montage en helemaal op maat gemaakt.

 

Een keuken van deze tijd met de uitstraling van vroeger? Een industrieel en minimalistisch design? Een warme, landelijke en natuurlijke uitstraling?  Of liever een modern en strak design? Bij ons is alles maatwerk dus alles is ook bespreekbaar.

Geïnteresseerd in een maatwerkkeuken van Senstone?

 

Om jou verder te helpen je droomkeuken te verwezenlijken, gaan wij als volgt te werk:

 Opstelling keuken

Stuur ons een aanvraag, bij voorkeur via mail, met de formaten en de gewenste opstelling van jullie keuken en jullie wensen betreft fronten, kleur en uitstraling. Nadat alle wensen helder zijn, sturen wij je een prijsindicatie.

 

Ontwerp keuken

Is de prijsindicatie akkoord? Dan gaan wij samen met jou dieper in detail, van opstelling tot aan ladegeleider. Alle wensen worden dan samengevoegd tot één mooi, vernieuwend en helder keukenontwerp. Wij maken dan voor jou een technische tekening van het ontwerp en een offerte.

Receptuur terrazzo

Heb je gekozen voor een terrazzo-maatwerkkeuken? Of een maatwerkkeuken met een terrazzo-werkblad of details van terrazzo? Dan gaan we nog samen opzoek naar de kleur en het formaat van de steentjes en de kleur van het cement in de tussenruimte. Alvast een kijkje nemen hoe dit eruit komt te zien? Download dan de terrazzo-kleurenboek.

 Productiefase

Is de offerte akkoord? Dan gaan onze lokale vakmannen in de werkplaats aan de slag met jouw droomkeuken. De montage van de keuken verzorgen wij ook voor je. Wanneer dit gaat gebeuren, zal altijd in overleg zijn.

 

Apparatuur

Wij bieden onze ontwerpen exclusief (inbouw)apparatuur aan. Maar hierin willen wij je wel adviseren. Wil je liever dat wij de inkoop uit handen nemen van je gewenste (inbouw)apparatuur? Dit willen wij graag als service aanbieden. Bij eventuele defecten verwijzen wij je wel door naar de leverancier.

Liever alles uit handen geven?

Moeten er nog leidingen of elektra verlegd worden? Moet er nog een wand betegeld worden? Voor een meerprijs nemen wij al je zorgen omtrent de keukenverbouwing uit handen. Hierbij werken wij met externe aannemers.

SOCIAL MEDIA

Volg ons op social media voor inspiratie, nieuws en updates.

Meld je hier aan voor de

SENSTONE

Veldmate 20

7091 RS Dinxperlo - NL

NL003245704B93