top of page

In maar 4 stappen

ALLES NOG EVEN DUIDELIJK SAMENGEVAT

Een terrazzo keukenblad van Senstone maakt de uitstraling van je keuken helemaal af. Een werkblad waar je op snijdt, mixt, kneedt, roert of waar je lekker tegenaan kunt leunen met een kop koffie tijdens een gezellig gesprek. 

 

Pas de kleurstelling van je keukenblad aan op jouw wensen en wij zorgen ervoor dat het keukenblad op maat gemaakt en gemonteerd wordt op jouw nieuwe of bestaande keuken.

Geef ons je wensen door en wij zorgen voor het ontwerp, productie, levering en montage. Bij ons is alles maatwerk en 100% vakwerk.

Geïnteresseerd in een terrazzo keukenblad van Senstone?

 

Om jou verder te helpen je terrazzo keukenblad te ontwerpen en produceren, gaan wij als volgt te werk:

Werkwijze

Maatvoeringen

Is er een schets met maatvoeringen van jullie nieuwe of bestaande keuken? Of zijn er foto's van de huidige situatie? Wat is de gewenste dikte van het keukenblad? Geef ons hier die gegevens door en aan de hand van die informatie kunnen wij een indicatieprijs berekenen. 

 

Extra informatie

Is de prijsindicatie akkoord? Dan gaan wij samen met jou op zoek naar de ideale kleurstelling, helemaal op maat en naar smaak aangepast, uniek dus. Zie ook kopje 'Receptuur terrazzo'. Verdere mogelijkheden:

  • een waterkering in het blad. Meestal een klein opstaand randje bij de spoelbak, zodat het water niet op de grond druppelt.

  • een veegstrook zoals te zien op de eerste foto hier onder.

  • een mooie handgemaakte tegelspoelbak. 

  • Terrazzo is maatwerk, wij kunnen alles naar wens aanpassen. Dus mochten jullie meer wensen hebben, laat het ons gerust weten.

Receptuur terrazzo

Heb je gekozen voor een terrazzo-keukenblad?  Dan gaan we samen op zoek naar de kleurstelling, het formaat van de steentjes en de kleur van het cement in de tussenruimte. Alvast een paar voorbeelden zien? Download het terrazzo-kleurenboek.

Drie vervolgstappen

Als de prijsindicatie akkoord is, kun je kiezen tussen drie vervolgstappen. Hier zijn de drie verschillende stappen uitgelegd. Wij gaan vervolgens met de maten en wensen aan de slag en maken hier een technische werktekening van en sturen je een bijgewerkte definitieve offerte.

Productiefase

Is de offerte akkoord? Dan gaan onze lokale vakmannen in de werkplaats aan de slag met jouw nieuwe keukenblad. De montage verzorgen wij uiteraard ook voor je. Wanneer dit gaat gebeuren, zal altijd in overleg zijn.

 

Duurzaam en ijzersterk

Het product wordt gemaakt uit restmateriaal van de graniet- en marmerindustrie. Het restmateriaal wordt vervolgens vermalen tot kleine stukjes steen en onder andere gebruikt om terrazzoproducten van te maken. Dit in combinatie met het feit dat het supersterk is en met gemak 100 jaar mee kan, maakt dat terrazzo een duurzaam product is.

1

Maatvoeringen en extra informatie

Geef ons hier het volgende door:

- Maatvoeringen. Wat zijn de afmetingen van het gewenste product? Is er een technische tekening? Is er een (overzichts)foto? Geef ons zoveel mogelijk informatie en wij kunnen een zo nauwkeurig mogelijke prijsindicatie voor jou maken.

- De gewenste terrazzo-kleurstelling. Dit kan eventueel ook later nog besproken worden, maar misschien heb je al een idee voor een mooie kleurstelling? Je kunt hier jouw terrazzo-kleurenboek downloaden ter inspiratie.

2

Wij sturen je een passende prijsindicatie

Wij zorgen ervoor dat we door middel van de informatie uit stap 1 een passende prijsindicatie kunnen maken. Na jouw akkoord op de prijsindicatie, kunnen we verder met stap 3.

3

Wensen bespreken en inmeten

Stap 3 is het sturen van een schets of tekening met alle benodigde afmetingen. Hier zijn de drie verschillende stappen uitgelegd. Wij gaan vervolgens met de maten en wensen aan de slag en maken hier een technische werktekening van en sturen je een bijgewerkte offerte. Na jouw akkoord op de offerte kunnen we verder met stap 4.

4

Productiefase, levering en montage

We gaan nu aan de slag met de productie van jouw terrazzo-ontwerp. We houden je op de hoogte van de gang van zaken en sturen hierbij leuke foto’s van de productie. Verder gaan we in overleg met jullie alvast een lever- en montagedatum inplannen.

Terrazzo Keukenblad
bottom of page