top of page

Handig met een meetlint?

Zelf inmeten is natuurlijk ook mogelijk. Hier vind je meer informatie en opmeet-instructies om je nieuwe terrazzo-keukenblad zelf op te meten. Houd er hierbij wel rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor de aangeleverde afmetingen en gegevens. Wij staan niet garant voor meetfouten of verkeerd aangeleverde gegevens.

Download je eigen werktekening

Hier kun je gratis jouw eigen werktekening downloaden. Als deze zo compleet mogelijk en leesbaar is ingevuld, kunnen wij de productie starten.

Een hartmaat opmeten

Een hartmaat is de afstand tussen het middelpunt (het hart) van waar de spoelbak of de kookplaat moet komen naar de rechter of linker kant van het blad.  

Wat is een c-maat?

Dit is de afstand tussen de uitsparing en de voorkant van het keukenblad. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld een uitsparing van een kookplaat of een spoelbak.

Een schets maken

Om het voor ons zo duidelijk mogelijk te maken en om misverstanden te voorkomen, raden we je aan om een schets te maken van de keukenbladen met alle afmetingen er bij ingeschreven. Dit mag uiteraard met de computer maar een handgetekende schets is ook prima.

bottom of page